iDeal gokkasten

Bij Onlinegokkastenspelen.com is het mogelijk om ook voor echt geld te gokken. De ideal gokkasten op deze website zijn een verzameling van de beste gokkasten & fruitautomaten aanbieders. Per aanbieder bestaat er de mogelijkheid voor echt geld te spelen. Je kunt dan meestal met een smsje je tegoed opwaarderen, of door een nummer te bellen. Meestal vind je echter iDeal gokkasten.

Opwaarderen met iDeal

Het opwaarden van je tegoed op iDeal gokkasten gebeurt altijd 100% veilig. Gegevens worden niet aan derden doorgespeeld. Opwaarderen per sms of via de telefoon is geheel anoniem. Om te kunnen spelen, zul je echter wel een spelersaccount aan moeten maken. Met dit account speel je voor echt geld en kun je opwaarderen met iDeal.

Uitbetalen

Als je op een van de iDeal gokkasten je wilt laten uitbetalen, dan staat je geld meestal binnen 2 werkdagen op je rekening. Je hoeft dus nooit lang te wachten op je gewonnen geld. Het ontvangen van het geld is 100% veilig en betrouwbaar. Mocht je problemen hebben bij bepaalde kasten, laat ons dit dan weten, zodat we het probleem voor je op kunnen lossen.